Білоруський цукор у Мелітополі / фото: "РІА Мелітополь"

Російські окупанти захопили супермаркет "АТБ" в Мелітополі й відкрили там свій, назвавши його "Мера". У ньому вже з'явилися білоруські товари, а також крадені українські.

Про це пише місцевий сайт "РИА Мелитополь", публікуючи фото і відео.

За інформацією місцевих жителів, кілограм розфасованого білоруського цукру обійдеться в 43 гривні. На касі в "Мере", розташованій по вулиці Героїв України, не дають решту дріб'язком, а за пакети поліетиленові без ручки здирають зі споживачів по 1 гривні.

"РИА Мелітополь"

На другому поверсі супермаркету можна побачити у продажу вкрадені в" АТБ " продукти.

"Я відразу звернула увагу на, нехай нечисленну, групу товарів згаданого ширвжитку. Товар, явно, залишився від АТБ - чомусь подумалося: вже краще б місцеві містяни-мародери винесли. 

Продаються залишки, так званого, товару повсякденного попиту, і зокрема побутової хімії, які навіть стоять на тих же самих полицях, помінялися лише цінники. 

Там же стоять і пляшки з українським пивом, імпортними елітними спиртними напоями, нерозпродані АТБ у зв'язку із забороною на торгівлю алкоголем...", - повідомляють покупці.

Місцеві жителі також розповіли, що ціни в "Мере" вище, ніж на місцевому ринку. Багато городян принципово вибирають виключно українську продукцію.

Як раніше повідомляв УНІАН, з Мелітополя з 24 лютого вже виїхали понад 60% жителів - тобто близько 70 тисяч осіб. 

Мер Мелітополя Іван Федоров 9 травня заявив, що люди з Мелітополя їхали до Запоріжжя понад 12 годин, бо російські військові обстрілюють евакуаційні колони.

Вас також можуть зацікавити новини: