Гіркін анонсував поразку Росії в Криму / скріншот

Туреччина вступить у війну проти Росії у той момент, коли країна-агресор почне зазнавати "остаточної і безповоротної поразки". Про це заявив російський військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков).

На його думку, будівництво фортифікаційних укріплень на території Криму, яке ведеться вже кілька місяців, є лише "розпилом" бюджетних коштів.

"У цьому випадку (після вступу Туреччини у війну – ред.) буде пізно будувати будь-які споруди. Або нікому, або нічим", – заявив Гіркін.

Відео дня

Перспектива визволення  Криму

На думку військового експерта Олександра Коваленка, звільнення Криму може піти за сценарієм острова Зміїний, але в більшому масштабі. Після виходу ЗСУ до Азовського моря буде знищено Кримський міст і почнеться планомірна ізоляція кримського угруповання від баз постачання в Росії.

З цією оцінкою згодні й інші військові експерти. Олег Жданов і Бен Ходжес сходяться на думці, що в силу географічних причин звільнити Крим військовим шляхом легше, ніж Донбас.

На цьому тлі з Криму надходять повідомлення, що окупанти риють окопи на півострові, готуючись одночасно і до можливого прориву ЗСУ через перешийки, і до можливого морського десанту.

Вас також можуть зацікавити новини: