Кількість загиблих під завалами у Ржищеві зросла до 9 - ДСНС / фото facebook.com/MNSKOB

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС) оновили трагічну статистику щодо загиблих під завалами професійного ліцею у Ржищеві.

Там заявили, що станом на 00:52 23 березня рятувальні виявили тіла 9-х загиблих українців. Відповідне повідомлення прес-служба ДСНС опублікувала у Facebook

Вже зранку цю інформацію підтвердив начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов в ефірі телеканалу "Київ". Він уточнив, що загиблим виявився комендант ліцею. Це була жінка.

"На жаль, ми знайшли останнє тіло людини, про яку не було інформації. Це комендант цього приміщення, вона загинула і стала 9-ою жертвою цієї російської терористичної атаки на об’єкти цивільної інфраструктури", - заявив Нєбитов. 

Трагедія у Ржищеві - головне

Нагадаємо, що 22 березня під час повітряної атаки по Україні російські дрони поцілили у два гуртожитки та корпус професійного ліцею у Ржищеві (Київська область). 

Відомо, що від самого ранку вчорашнього дня служба ДСНС, поліція та медики працюють на місці завалів. Спочатку рятувальні служби повідомили про 3 загиблих внаслідок російського теракту, однак пізніше у поліції та ДСНС констатували про збільшення жертв до 8 осіб. Сумна статистика досі зростає. 

Нагадаємо, що в ніч на 22 березня РФ запустила по Україні 21 дрон іранського виробництва "Шахед". 16 БПЛА вдалося ліквідувати Силам протиповітряної оборони. 

Вас також можуть зацікавити новини: