РФ атакувала дронами / фото Офісу генпрокурора

Вночі 22 березня Росія атакувала кілька регіонів України іранськими дронами-камікадзе "Шахед". Як повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, в області є загиблі унаслідок удару БПЛА.

Повідомляється, що в результаті нічної атаки "Шахедами" в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Крім того, КОВА повідомляє про жертв і постраждалих:

"Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Інформація уточнюється".

На місці працюють підрозділи рятувальників, поліції та екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога. Станом на 05:50 пожежу локалізовано. 

Водночас у Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації стосовно останньої повітряної тривоги в Києві, яка тривала понад чотири години, зазначається, що за остаточно опрацьованою інформацією в повітряному просторі навколо Києва було виявлено близько восьми ворожих безпілотників типу Shahed.

"Усі баражуючі боєприпаси були успішно знищені силами нашого ППО. Дякуйте нашій протиповітряній обороні", - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Оновлено 09:00. Згодом у ДСНС та Офісі генпрокурора показали наслідки "прильоту" в Київській області цієї ночі.

Як повідомили рятувальники, 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. О 06:50 пожежі ліквідовано на площі 330 кв.м. 

"Станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовано 2 особи та врятовано 1 особу. Ймовірно, під завалами перебуває 4 особи", - йдеться у повідомленні ДСНС.

В Офісі генпрокурора уточнили, що внаслідок атаки 3 людей загинуло, у тому числі водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. За попередніми даними, до медичного закладу госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина. Триває пошук трьох людей, які можуть перебувати під завалами. 

Атака дронами на Україну 22 березня 2023

Раніше Попко зазначив, що цієї ночі Росія запустила смертоносні безпілотники Shahed у напрямку столиці, вони знищені.

Нагадаємо, 22 березня противник завдав чергового масованого авіаційного удару БпЛА "Шахед". За попередньою інформацією, 16 дронів із 21 запущеного ворогом було знищено нашими захисниками.

Вас також можуть зацікавити новини: