В Криму атаковано сім об'єктів / Астра

Внаслідок масованої атаки на Крим в ніч на 30 травня було уражено сім цілей.

ASTRA з посиланням на інформовані джерела, 4 катери, 2 пороми та лоцманський катер пошкоджено або знищено внаслідок нічної ракетної атаки на Крим. Крім того, 5 людей отримали поранення.

Відео дня

Крім лоцманського катера "Мрія", який затонув внаслідок ушкоджень, отриманих внаслідок падіння уламків ракети, пошкодження отримали пором "Конро Трейдер" та пором "Авангард". Останній через пошкодження сів на мілину.

На поромі "Конро Трейдер" поранення отримав один із членів екіпажу Роман Стась, йому прямо зараз роблять операцію. На "Авангарді" поранено 4 людей, у тому числі 19-річних практикантів Данила В. та Микити Ш. 

Україна атакувала сім цілей в Криму: ЗМІ розкрили деталі
Україна атакувала сім цілей в Криму: ЗМІ розкрили деталі

Крім цього, пошкодження отримали 4 транспортно-десантні катери КС 701, про знищення 2 з яких вже повідомили у ГУР МО України.

Нічна атака на Крим

Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МО) підтвердило, що в ніч на 30 травня в тимчасово окупованому Криму було знищено два російські катери. За попередніми даними, йдеться про швидкісні транспортно-десантні КС-701 "Тунець".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що катери атакували в районі селища Чорноморське Євпаторійського району.

Джерело УНІАН у спецслужбах зазначало, що, за попередньою інформацією, було уражено два ворожі катери, імовірно, типу "Тунець".

Вас також можуть зацікавити новини: