Путінський режим в Україні зазнав багато провалів, зазначили в нашій військовій розвідці / скріншот

Режим російського диктатора Володимира Путіна в Україні нічого не може зробити.

Війна в Україні з РФ триває, але Росія вже втратила на нашій території свій головний кадровий резерв, розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі "FreeДом".

"...колишня так звана "друга армія" (світу - Ред.) не змогла провести так звану "спеціальну військову операцію" в ті терміни, які планувала. Жодне з поставлених завдань не була досягнуто... і сьогодні ми бачимо величезні втрати російської армії, кадровий кулак і головний кадровий резерв рашистів знищений сьогодні в Україні", - зазначив він.

Представник ГУР МО додав, що розконсервація в РФ старої військової техніки 50-х, 60-х років виробництва сама про себе говорить. "І якщо міркувати гіпотетично про конфлікт з НАТО - НАТО сміється сьогодні просто з російської армії. Режим Путіна в Україні нічого зробити не може...", - підкреслив Юсов.

Нагадаємо, втрати ворога на 13 серпня 2023 року становлять приблизно 253 850 осіб.

Важливі новини щодо війни - сьогодні це варто знати

Російські окупанти вдерлися на територію України рано вранці 24 лютого 2022 року і планували буквально за кілька днів захопити Київ. Противники отримують гідну відсіч і зазнають величезних втрат.

Наприкінці червня у РФ був нібито бунт членів приватної військової компанії"Вагнер", після якого найманців почали масово перекидати до Білорусі.

Наприкінці липня польська сторона стверджувала, що "вагнерівців" перекинули у бік Сувальського коридору - це умовний коридор з Білорусі вздовж польсько-литовського кордону до Калінінградської області РФ. На думку влади Польщі, найманці можуть вчинити провокації. Варто зазначити, що Польща є членом НАТО.

Вас також можуть зацікавити новини: