Вихід на кордони 1991-го року може не означати кінець цій війні, заявив Жданов / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Якщо Збройні сили України вийдуть на кордони 1991-го року, це означатиме повний розгром російської військової машини.

Як відзначив Олег Жданов, навряд чи після такого кремлівський диктатор Володимир Путін продовжуватиме спроби наступу на Україну. Разом з тим експерт вважає, що навіть у такому випадку війна може не закінчитися.

"Вихід на кордони 91-гого року може означати кінець гарячої фази війни. Далі буде можливим такий варіант, як в Ізраїлі. Це за умови, якщо Путін і його банда ще будуть залишатися в Кремлі і правити. Тобто вихід на кордони 1991-го року може не означати кінець цій війні", – заявив Жданов.

При цьому він додав, що одне із завдань цієї війни – витягнути з Росії весь військовий потенціал, який вона сьогодні може виставити.

Війна в Україні: ЗСУ звільняють території

ЗСУ вже звільнили майже 1,9 тисяч населених пунктів, але ще майже стільки ж українських міст і сіл поки залишаються в окупації, розповів президент Володимир Зеленський:

"Сотні наших міст і сіл просто спалені вщент через російські удари. 1888 населених пунктів нам вже вдалося звільнити від окупації. Але ще майже стільки ж українських міст і сіл залишаються в окупації. А це означає, що зараз на полі бою в Україні вирішується доля мільйонів людей".

Тим часом загальні бойові втрати Росії на війні проти України станом на 7 грудня досягли позначки в 92 тисячі 740 загарбників.