Володимиру Путіну загрожують серйозні конфлікти з оточенням, спрогнозував Олег Жданов / фото REUTERS

Війна в Україні продовжується, і в Кремлі через неї назрівають серйозні конфлікти.

Можливі конфлікти між російським президентом Володимиром Путіним та його оточенням, розповів військовий експерт Олег Жданов телеведучій Наталії Мосейчук. За його словами, ситуація в РФ чим далі стає все більш непередбачуваною.

"…Знову ж таки, якщо ми згадаємо чутки, які виходять з воріт Спаської вежі (проїзна вежа московського Кремля, що виходить на Красну площу - Ред.), то там конфлікти теж назрівають, і я скажу, що це дуже серйозні конфлікти між Путіним і його оточенням", - заявив Жданов.

Як війна Путіна проти України "відлунилася" самому президенту РФ - це варто знати

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський говорив, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу та командувач російськими окупантами в Україні Валерій Герасимов здійснили в Росії міні-переворот, і це стало для Володимира Путіна дуже серйозною поразкою. Експерт зазначив, що опущений "пахан" - вже не "пахан". Піонтковський підкреслив, що колишнього Путіна вже немає.

За словами політолога, після міні-перевороту Герасимова призначили командувачем окупаційних військ не для перемоги над українською державою.

Вас також можуть зацікавити новини: