В апараті Володимира Путіна через війну в Україні "коктейль" / скріншот відео

В апараті президента Росії Володимира Путіна через широкомасштабну війну в Україні "коктейль зі страху та невпевненості".

Представники влади РФ напружені та чекають на те, як закінчиться війна, і "десь у мозочку вони розуміють, що розв'язка може бути найневдалішою", розповів колишній депутат Держдуми, кандидат юридичних наук Марк Фейгін в інтерв'ю журналісту та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

"Узагалі в апараті такий коктейль зі страху та невпевненості, я б сказав. Це таке роздратування-невпевненість. "Заради чого все? Нас орієнтували, що ми злодії, корупціонери, ми збагачуємося, створюємо систему незмінної влади заради ось цієї станової держави та нашого особистого добробуту. Щоб ми могли жити у безпеці, не повторюючи помилок минулого - починаючи від соціалізму і закінчуючи сталінськими репресіями. Але ми тримаємо жорстко владу, щоб і далі жити, як ми хочемо. А для чого зараз ми живемо?" - назвав співбесідник питання, які, на його думку, порушують представники влади Росії.

Відео дня

Фейгін вважає, що представникам російської влади обіцяють збудувати "успішний напівконцтабір".

Нагадаємо, рано вранці 24 лютого російські війська без оголошення війни здійснили широкомасштабне вторгнення на територію України. Кремль назвав дії своїх посіпак "спецоперацією", спрямованою нібито на "демілітаризацію" та "денацифікацію" української землі.

Під таким прикриттям супротивник захопив низку населених пунктів на сході та півдні нашої території.

Заступник командира 63-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України полковник Вадим Чорний у липні прогнозував, що українська армія скоро феєрично переможе РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: