Чоловік, якого разом з машиною переїхали окупанти, повернувся додому і розповів про пережите / скріншот з відео

На другий день повномасштабного вторгнення РФ у Києві на Оболоні окупанти переїхали чоловіка всередині автомобіля. Він вижив, повернувся додому і розповів про те, що трапилося 25 лютого.

Як повідомила ТСН у своєму свіжому сюжеті, чоловіка звати Леонід Михайлович.

Його нещодавно виписали з лікарні, проте лікарі забороняють підніматися і ходити ще два місяці. На відео ТСН він показує фотографії машини, яка перетворилася на "кабріолет", як жартує сам Леонід Михайлович.

Вранці 25 лютого чоловік виїхав на столичній Оболоні на заправку, а також планував заїхати за хлібом. Додому йому залишалося півтора кілометра.

"Він [російський солдат] зі своєї смуги різко вліво пішов, і пішов відразу на таран. Я вже почав гальмувати, вискочив на бордюр, думав проскочити — місце залишалося. Але він все одно мене зачепив, вдарив в ліву сторону. А потім відкотився і почав знову давити. Вже не пам'ятаю, скільки він там [проїхався], два-три рази", — розповів Леонід Михайлович.

З машини Леоніда Михайловича звільняли перехожі. Небайдужі кияни також викликали рятувальників та медиків. За оперативну допомогу чоловік подякував людям на відео.

У лікарні Леонід Михайлович провів місяць. Перші два тижні — в реанімації під кисневою маскою. У потерпілого були забиті легені і ребра, а також зламані ліві рука і нога. Зараз Леонід Михайлович з посмішкою на обличчі каже, що в порівнянні з минулими днями, відчуває себе нормально. Однак рука і нога як і раніше болять.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: