Окупанти тікають з України, навмисно завдаючи собі поранень / фото REUTERS

Росія відправляє воювати проти України солдатів-строковиків, попри спростування Кремля. Це підтверджує перехоплена розмова строковика з матір'ю.

За документами, російські строковики перебувають на полігоні в РФ, але фактично бомблять український Харків. Звідти привозять загиблих. Матір розповіла сину, що в РФ вже шириться інформація про те, що строковики навмисно завдають собі поранень, щоб повернутися додому.

Матір: Один, бл*дь, собі в ногу вистрілив, інший вчора собі в руку вистрілив, щоб тільки поїхати, бл*дь, звідти. Ти уявляєш, що хлопчики почали робити?

Відео дня

Окупант: Я це знаю і так.

Матір розповіла сину-строковику, що телефонувала у всі можливі установи, щоб з'ясувати, де він перебуває. Її запевнили, що син-строковик на полігоні, однак насправді він під Харковом.

Матір: Сьогодні мені сказали, що у вас там полігон не північний, а який там ще є?

Окупант: А хрін його знає.

Матір: Бл*дь, на Г якось він. Ось, ти на ньому. Я сьогодні зателефонувала, ти на ньому. Перевірили. Я їм кажу: "Ви чого мені локшину на вуха вішаєте? Я з ним 4 дні тому розмовляла, він під Харковом".

Окупант: Я тобі кажу, у мене ж... Це вже фальшиве, я ж тут нібито взагалі інша людина.

Росіянка також розповіла, що її запевнили, що усіх строковиків перевели на контракт. Однак нещодавно привезли вбитого окупанта. Так ось, у документах зазначили, що він строковик, але загинув під Харковом.

Жінка зазначила, що іншим матерях окупанти розповідають, що провіанту немає. Натомість окупант каже, що можна пограбувати магазин та поїсти безкоштовно.

Вас також можуть зацікавити новини: