Російських окупантів незабаром наздожене розплата за звірства в Україні / фото УНІАН, Сергій Ревера

Російських військових злочинців, які здійснювали звірства щодо цивільного населення в Бучі та інших окупованих містах України, незабаром наздожене розплата.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі загальнонаціонального телемарафону, відповідаючи на питання, чи буде його відомство переслідувати окупантів на російській території, пише Ліга.нет.

Він підкреслив, що попри всі жахи війни, які принесла Росія на нашу територію, Збройні Сили України не воюють із цивільним населенням.

Відео дня

"А що стосується саме цих злочинців, які це все зробили... Ну що ж, вони всі будуть покарані. Ви, сподіваюся, досить швидко побачите певні епізоди; думаю, всі зможуть зрозуміти – як це і чому сталося. Що можу сказати? Дивіться, з часом ви все побачите і зрозумієте", – сказав Буданов.

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що багато російських убивць, що звірствували в окупованих ними Бучі та Ірпені, уже ідентифіковані та знайдені.

За його словами, знайти і персоналізувати російських окупантів дозволяють технології з розпізнавання осіб і штучний інтелект.

Вас також можуть зацікавити новини: