На Луганщині в результаті попадання снаряда в багатоповерховий будинок загинули три людини / фото facebook.com/Луганська обласна державна адміністрація

У Рубіжному Луганської області ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку, три людини загинули, зокрема, двоє дітей.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

"Трагедія сталася увечері, коли армія РФ посилила обстріли. Близько 20:00 ворог вдарив по багатоповерхівці в Рубіжному. Снаряд розірвався на п’ятому поверсі. Рятувальниками були знайдені троє загиблих, двоє з них діти. Ворог не зупиняється і продовжує уперто цілити по мирних жителях. Сьогодні вкотре світ дізнається, що так званий "руський мир" – це смерть маленьких діточок",- цитує Гайдая прес-служба Луганської ОВА.

Відео дня

Він також наголосив, що триває поступове знищення інфраструктурних об’єктів Луганщини.

"При цьому, останніми днями росіяни б’ють по наших підприємствах прицільно, майже безпомилково. Тому будьте дуже уважними: якщо зустрічаєте на вулиці людину, схожу на навідника чи коригувальника, – повідомляйте в поліцію або військовим. Ваша сміливість врятує життя багатьох", - підкреслив Гайдай.

Він повідомив, що вчора ввечері від вогню ворога сталося займання підприємства і навчального закладу в Рубіжному, також рятувальники продовжували гасити полум’я на нафтопереробному заводі в Лисичанську.

Пожежі виникли у п’ятьох житлових будинках в Кремінній та у трьох в Рубіжному.

Пожежі виникли в п'яти житлових будинках в Кремінній і в трьох - у Рубіжному.

Нагадаємо, російські війська рано вранці 24 лютого вдерлися в Україну. Спочатку ворог обстрілював військові об'єкти, а пізніше атакували і мирні населені пункти, в тому числі - Рубіжне.

За словами Сергія Гайдая, коли бліцкриг в Рубіжному у супротивника не вдався, він почав робити те, що вміє - знищувати місто.

Вас також можуть зацікавити новини: