Сумний Гіркін пізнав, що РФ без нової мобілізації не зможе розгромити Україну / скріншот

Терорист Ігор Гіркін-Стрєлков застеріг Кремль від нового повномасштабного наступу на українські міста. Він сумно визнав, що російська армія не зможе розгромити Україну.

"Ми влізли в чергове болото, стоїмо й незрозуміло що чекаємо. Як і в 2014 році наша влада зробила кроки, чекала від них зовсім іншого результату, а коли результат виявився сумний, то вони застигли й чекають. Восени були зроблені кроки, щоб не зазнати швидкої поразки, щоб досягти паритету в людях на фронті. Як тільки цей паритет виник, одразу ж все поставили на гальмо в надії, що все як-небудь само собою вирішиться", - заявив сумний Гіркін.

При цьому він зазначив, що російська пропаганда продовжує втюхувати, що "Україна ось-ось впаде, ніяких нових мобілізацій не знадобиться, переведення промисловості на військові рейки не знадобиться".

"Але цього, звичайно ж, не буде. Поле бою не ізольоване, українська армія маневрує резервами, ЗСУ не контратакують, але якщо йдуть в контратаку, то це якісь ділянки, а наші весь час наступають - це треба вийти й добігти до позицій противника", – пояснив терорист.

Крім того, він визнав, що Росія не зможе розгромити Україну, а від нового наступу Кремлю все ж краще відмовитися.

"Я вважаю, що розгромити без нової хвилі мобілізації Україну ми не зможемо. Якщо ми не зможемо її розгромити, то лінія фронту так і буде з локальними операціями, або наші можуть зробити великий наступ, в успіху якого я сумніваюся, і краще б на цей крок не йти, тому що може вийти ще гірше", - визнав очевидне Гіркін.

Ситуація на фронті - що відомо

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що станом на 5 лютого окупанти зосередилися на тому, щоб наступить на напрямках: Бахмутському, Лиманському, Новопавлівському та Авдіївському. Українські воїни відбили ворожі атаки біля дев'яти населених пунктів.

При цьому повідомляється, що противник зазнає серйозних втрат у Донецькій і Луганській областях. Водночас зазначено, що з початку повномасштабного вторгнення РФ-24 лютого 2022 року - російська армія всього втратила в Україні близько 131 290 особового складу.

Вас також можуть зацікавити новини: