Росіяни нічого не прорвали на Куп'янському напрямку, стверджує український аеророзвідник / фото УНІАН

Інформацію наступ росіян на Куп’янському напрямку варто трактувати як активізацію дій супротивника.

Ворогу не вдалося нічого прорвати, написав у Facebook аеророзвідник 92 Окремої механізованої бригади Збройних сил України Леонід Маслов, який стверджує, що знаходиться на цьому напрямку.

Воїн зазначив, що перехід супротивника у наступ не означає, що він має успіх.

Відео дня

"…Попри те, що мають місце окремі спроби тиску на наші позиції під Куп’янськом на лівому березі Осколу, дані про "перехід в наступ" противника слід трактувати як активізацію дій і тиск. Ніхто нічого не прорвав, позиції на місці, дві ділянки, які раніше весь час переходили з рук в руки, зараз перейшли в інші руки…", - додав боєць.

Повномасштабна війна в Україні триває - зараз це варто знати

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський 17 липня повідомив, що на Куп'янському напрямку супротивники почали здійснювати наступальні дії. За його словами, мета російських загарбників - розгромити українські війська біля Куп’янська й продовжити наступ у глибину наших бойових порядків.

Вранці 18 липня Генштаб нашої армії поділився, що упродовж минулої доби росіяни намагалися наступати західніше села Лиман Перший Харківської області, але не мали успіхів.

Вас також можуть зацікавити новини: