Кількість знищених окупантів у листопаді може стати рекордною / Колаж УНІАН, фото wikimedia.org, ua.depositphotos.com

Кількість знищених окупантів збільшується немислимими темпами і за третину листопада їх число вже більше, ніж за деякі попередні місяці. З чим пов'язане таке небувале зростання втрат у живій силі - пояснює військовий аналітик Олександр Коваленко.

Так, аналізуючи втрати Росії з початку місяця, Коваленко відзначив скорочення в атаках механізованої компоненти і явний дисбаланс між втратами в живій силі і техніці.

"В першу чергу це обумовлено перегрупуванням механізованої компоненти по ряду напрямків, а на найзапеклішому - Авдіївському, накопиченням перед черговою хвилею наступу. Саме тому, щоб не зменшувати ритм тиску, нещадно в полі женуть людський ресурс", - пояснив експерт.

Відео дня

Він прогнозує, що показник знищених окупантів за листопад може виявитися "вкрай високим, якщо не зовсім – рекордним".

Втрати РФ в Україні-останні дані

Сьогодні втрати РФ на українському фронті перетнули новий "тисячний" кордон і склали 317 380 окупантів.  При цьому за добу "відмінусовані" 620 солдатів РФ. Водночас до цього кілька днів поспіль добові втрати окупантів стабільно перевищували позначку в тисячу осіб.

Зараз важкі бої йдуть на Куп'янській осі в Луганській області, навколо Авдіївки і на Лівому березі Дніпра в Херсонській області, де ЗСУ змогли створити плацдарм.

Вас також можуть зацікавити новини: