Анатолій Штефан розповів про ліквідацію ворожих офіцерів / фото wikimedia.org

Величезні втрати Росії у війні проти українців обростають новими подробицями - офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (відомий під позивним "Штірліц") повідомив, що стало відомо про ліквідацію ворожого полковника.

"Сплив підсніжник" - 11 вересня минулого року був знищений заступник начальника штабу - керівник оперативного відділу 5 армії полковник Сергій Хмельов, поділився український воїн у своєму каналі в Telegram.

За відомостями росЗМІ, Хмельов "мінусований" під час "виконання професійного військового обов'язку" на тимчасово окупованій території Донецької області.

Відео дня

За відомостями "Штірліца", ліквідовані також три ворожих капітани - Андрій Калінін, Андрій Зибін і Олександр Матлахов, два старших лейтенанти - Булат Кабекенов і Григорій Слугін, і колишній військком з Саратовської області Олександр Васильчиков, який попався на хабарі, сів на сім з половиною років, а потім вирушив воювати в Україну.

Важливі новини України щодо війни - сьогодні це варто знати

Вранці 13 жовтня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські окупанти продовжили намагатися атакувати наших захисників біля низки населених пунктів, в тому числі під Авдіївкою.

Водночас контрнаступ ЗСУ 2023 триває. Українські воїни продовжують рухатися вперед на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

РФ на нашій землі вже втратила дуже багато живої сили. Втрати РФ в Україні на сьогодні вже становлять приблизно 285 920 осіб. Також ліквідовано купу ворожої техніки, в тому числі 9 313 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: