Українські пілоти щодня б'ють по росіянах / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація та артилерія Сил оборони України результативно відпрацювала при ураженні позицій російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по зенітно-ракетному комплексу противника", - йдеться у зведенні.

Крім того, українські підрозділи ракетних військ уразили 9 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів та артилерійський засіб противника.

Відео дня

При цьому, російські окупанти загалом завдали 1 ракетний та 61 авіаційний удари, здійснили 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, українські військові за минулу добу, 21 грудня, ліквідували ще 1080 російських окупантів на фронті. Крім того, було знищено багато техніки: танків - 5837; бойових броньованих машин - 10843; артилерійських систем - 8250; БПЛА оперативно-тактичного рівня - 6365, тощо.

Вас також можуть зацікавити новини: