Партизани опублікували фото систем ППО, які обороняють ворожу авіабазу Гвардійське / фото t.me/atesh_ua

Партизанський рух "Атеш" показав, як російські окупанти в захопленому Криму під Сімферополем охороняють авіабазу Гвардійське.

В результаті проникнення на оборонні споруди ворожого об'єкта були виявлені сім систем протиповітряної оборони супротивника, йдеться у повідомленні руху "Атеш" в Telegram. "Вже понад місяць наші агенти ведуть спостереження за згаданим аеродромом. Ми фіксуємо, що окупанти готують нові фортифікаційні споруди біля аеродрому в Гвардійському", - наголошується в повідомленні.

У русі додали, що були виявлені, зокрема, сім пускових установок зенітно-ракетних комплексів С-300, укріплені довготривалі вогневі точки та адмінбудівля військової частини.

Відео дня

"Розвіддані були передані кому треба ще місяць тому, і ми продовжуємо моніторити зміни", - підкреслюється на каналі.

Важливі новини Криму - сьогодні це варто знати

Після того, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення в Україну, Київ вирішив повернути півострів під свій контроль військовим шляхом. На ворожих військових об'єктах у Криму не раз лунали вибухи, крім того, серйозні пошкодження отримував побудований окупантами Кримський міст.

Зокрема, 20 липня в селищі Гвардійське, в якому знаходиться ворожа авіабаза, лунали вибухи. Противники стверджували, що їхня система ППО нібито перехопила дрон, який летів у бік аеродрому. На початку серпня з'явилася інформація, що біля авіабази пролунав потужний вибух.

Вас також можуть зацікавити новини: