Збройним силам вдалося зупинити штурмові дії окупантів \ Телеграм-канал голови Луганської ОВА Сергія Гайдая

Російські окупанти тиснуть майже із кожного захопленого ними населеного пункту на Луганщині, але ЗСУ вдалося відбили атаку ворога з боку нафтопереробного заводу.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Так, за даними Гайдая, окупанти завдали два ракетних та два авіа удари, здійснили п’ять артобстрілів та ще два – із застосуванням мінометів.

Відео дня
Телеграм-канал голови Луганської ОВА Сергія Гайдая

"Постійним вогневим впливом вони хочуть витиснути наших бійців з укріплень і водночас психологічно тиснуть на місцеве населення. Почастішали авіаційні удари по селах, розташованих на самій адмінмежі Луганщини та Донеччини. Подекуди окупантам вдається наблизитися до позицій ЗСУ настільки, щоб була змога застосувати танковий резерв. Як от поблизу Верхньокам’янки", - повідомив Гайдай.

Він додав, що біля цього населеного пункту постійно точаться бої – росіяни намагаються вийти на адмінмежу області.

"Вчора нашим Збройним силам вдалося зупинити штурмові дії окупантів, які атакували з території Лисичанського НПЗ, ворог зазнав втрат та відійшов", - зазначив голова ОВА, додавши щоза добу зі ствольної та реактивної артилерії обстріляно майже кожне село та місто, куди вороже озброєння може наразі дістати.

Також Гайдай додав, що росіяни кидають у бій всі резерви, йдуть у розвідку боєм, не жаліють безпілотників. "Чи усвідомлюють вони, за яку саме "родину" воюють: за "лнр", "днр" чи росію? Можливо за новеньку "ладу" для батьків?", -задався риторичним питанням Гайдай.

Телеграм-канал голови Луганської ОВА Сергія Гайдая

Як повідомляв УНІАН, станом на 20 липня російські окупанти досі не змогли повністю захопити Луганську область. Окупанти готуються до фейкового референдуму, щоб приєднати окуповану територію у склад РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: