Ввечері 10 лютого ЗСУ знищили 20 дронів Shahed / фото ua.depositphotos.com

Армія РФ за вечір 10 лютого здійснила пуск 20 ударних дронів-камікадзе Shahed-136/131 по території України. Всі БПЛА вдалося знищити українським військовим.

Як зазначили Повітряні сили ЗС України, росіяни здійснили чергову спробу знищити критичну інфраструктуру України. Загалом за період з 18.00 по 23.55 ЗСУ знищили 20 ударних дронів.

"Пуски баражуючих боєприпасів здійснювались зі східного узбережжя Азовського моря", - відзначили військові. 

Відео дня

Наслідки повітряної атаки росіян 10 лютого

Нагадаємо, що вранці 10 лютого війська РФ здійснили черговий масовий ракетний обстріл українських територій. Ворог здійснив 71 пуск крилатих ракет (Х-101/Х-555 - 43, "Калібр" - 28), а також до 35 ракет комплексу С-300

Повідомлялося, що над Київською областю 10 лютого вдалося збити 10 ракет. За даними мера Києва, уламки одної з боєголовок впали на території Голосіївського району столиці. Над Одеською областю збили 13 ракет. Також ППО працювала в Дніпропетровській та Хмельницькій області. 

Загалом під час масованого удару росіяни влучили в об'єкти теплової, гідрогенерації та трансформатори в шести областях.

Окрім ракет, російська армія також застосувала проти українців БПЛА. Вранці 11 лютого стало відомо, що у Дніпропетровській області ворожі безпілотники уразили три енергетичні об'єкти. Зафіксовані суттєві руйнування.

Вас також можуть зацікавити новини: