Піонтковський розповів, як деокупація Криму вплине на Росію / фото ua.depositphotos.com

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський вважає, що попри заяви про високу підтримку Путіна росіянами, вони вже на межі. Він прогнозує, що деокупація Криму українськими військами може стати тригером для серйозних політичних змін у Росії.

В ефірі "24 каналу" Піонтковський нагадав, як голова ГУР МО України Кирило Буданов говорив, що остаточнке звільнення окупованих загарбниками досягатиметься не лише військовим шляхом, а комбінацією військових та політичних дій.

На думку Піонтковського, саме така операція стане тригером політичних змін в країні-агресорці, після чого РФ буде вести перемовини про відведення тих російських структур, що залишилися, з окупованих територій України.

Відео дня

Ситуація в окупованому Криму

Російські загарбники почали будувати на території окупованого півострова фортифікаційні споруди. Ці роботи та риття окопів почалися в Армянському та Джанкойському районах Криму. 

Крім того, росіяни починають продавати майно та вивозять родини з окупованого Криму. Представник ГУР Андрій Юсов порадив всім, хто працює на Росію, покинути український півострів, поки є така можливість. 

Водночас гауляйтер Криму Сергій Аксьонов скаржиться на проблеми з потоком туристів. Причиною цьому нібито є "логістичні труднощі". 

Вас також можуть зацікавити новини: