Ми зібрали найнеймовірніші кадри чудес цього року.

У Швейцарії політ на дельтаплані ледь не обернувся загибеллю американця через необережність інструктора. Під час польоту чоловік був змушений висіти на руках на великій висоті, так як тренер забув його пристебнути. «Посадка була важкою, але я вижив, щоб розповісти цю історію», - написав американець в своєму Facebook.

Читайте такожПорятунок з пекла: у Техасі поліція врятувала хлопчика з палаючого будинку (відео)

У Індії підліток випадково врятував друга, який зірвався з третього поверху. Діти грали у дворі будинку з повітряним змієм. У якийсь момент іграшка застрягла на балконі третього поверху, і один з підлітків забрався наверх, щоб дістати її. Хлопчик скинув змія, проте потім зірвався. На місці його падіння абсолютно випадково опинився приятель, який як раз піднімав змія. На щастя, ніхто з них не постраждав - друзі встали і продовжили гру.

У США дитина перехилилася через бортик, втратила рівновагу і почала падати вниз головою. У цей момент батько малюка, завдяки блискавичній реакції, впіймав його майже біля підлоги.

Цей драматичний епізод, що триває всього чотири секунди, зняла камера спостереження, яку батьки встановили в кімнаті сина.

У Туреччині перехожі люди врятували дитину, яка зірвалася з третього поверху.

У Парижі "Людина-павук" видерся на 4-й поверх будинку, щоб врятувати хлопчика. Пізніше президент Франції Макрон, особисто висловив подяку за його мужність.

У США рятувальники врятували собаку, яка тиждень провела на плаваючому дивані у затопленому будинку.

Коли в Північну Кароліну прийшов ураган Флоренс, господар собаки перебував поза штатом і тому не зміг відразу повернутися в свій будинок за улюбленцем. Однак через тиждень рятувальники все ж таки врятували чотирилапого.

Під Кривим Рогом дві дівчинки відбулися легкими ударами, впавши в 35-метровий кар'єр. За допомогою рятувальної мотузки їх підняли на поверхню.

У Волинської області чоловік дивом лишився живим після ДТП. Коли заснув непристебнутим за кермом, але Бог вирішив дати другий шанс.

У Харкові сталося фантастичне ДТП. Водія автомобіля дивним чином викинуло із машини і він залишився неушкодженим.