Прем'єра фінального сезону відбудеться 14 квітня / фото НВО

Телеканал НВО опублікував перші офіційні кадри з фінального, восьмого сезону серіалу «Гра престолів», вихід якого очікується 14 квітня.

Читайте також"Справжній кінець епохи": стали відомі нові деталі 8 сезону "Гри престолів"

На предоставленных снимках можно увидеть ключевых персонажей – Джона Сноу, Дейенерис Таргариен, Серсею, Джейме и Тириона Ланнистер, Сансу и Арью Старк, Бранна Старка, а также Сэма Тарли, Бриенну Тарт, Вариса и Лукового лорда, сира Давоса Сиворта.

Відео дня

На знімках можна побачити ключових персонажів – Джона Сноу, Дейенеріс Таргаріен, Серсею, Джейме і Тіріона Ланністер, Сансу і Арью Старк, Бранна Старка, а також Сема Тарле, Брієнну Тарт, сіра Давоса Сіворта та інших.

Нагадаємо, про прем'єру першої серії останнього сезону проекту про битву Семи Королівств стало відомо ще в січні.

Як повідомляв УНІАН, телеканал HBO оголосив ім'я режисера пілотного епізоду пріквела популярного серіалу "Гра престолів", а також акторський склад проекту.

«Події відбуваються за тисячі років до подій Гри престолів, серіал розповідає про падіння світу з Золотого століття героїв в похмурі часи. Від страхітливих таємниць історії Вестероса до істинного походження Білих Ходоків, загадок Сходу і легенд Старків - одне можна сказати напевно: це не та історія, яка нам точно відома», - описують союжет пріквела в HBO.