Російські блогери зняли відео перед авіакатастрофою в Ефіопії / фото instagram.com/bonanza_kate

Блогери з Росії зняли відео з аеропрту в Ефіопії за кілька хвилин до авіакатастрофи Boeing-737 неподалік від Аддіс-Абеби, в якій вони загинули.

Про це пише ТСН.ua з посиланням на Metro.

Читайте такожЗапізнився на дві хвилини: чоловік не сів у літак, який розбився в Ефіопії

Подружжя Катерина і Олександр Полякови з Москви працювали у "Сбербанку", а в Ефіопії чекали на пересадку до Кенії, де планували відпочити.

"1,5 години пересадки і летимо до Кенії", - підписала Катерина своє останнє в житті відео, зроблене в аеропорту Аддіс-Абеби.

На відео, яке було опубліковане ще раніше, росіяни зафіксували свою зупинку в Куала-Лумпурі перед польотом до Аддіс-Абеби.

"Рівно рік тому ми їхали в Азію, тепер летимо в Африку. А раніше здавалося, що поїздка в Москву вже подвиг. Це в черговий раз доводить, що рамки і межі малюємо ми собі самі", - так підписала свій останній пост в Instagram Катерина Полякова.

Нагадаємо, 10 березня в Ефіопії всього за шість хвилин після зльоту розбився пасажирський Boeing компанії Ethiopian Airlines, на борту якого перебувало більше 157 людей. Жодна із осіб на борту не вижила. Літак був одним із останніх розробок Boeing - Boeing 737 Max.