Моїсеєв встиг написати своїй дівчині / фото t.me/breakingmash

22-річний бортпровідник Максим Моїсеєв, який до останнього рятував пасажирів з охопленого вогнем Sukhoi Superjet 100, перед смертю відправив прощальну SMS своїй дівчині.

"Я тебе кохаю", - написав Моїсеєв своїй обраниці. Дівчина теж працює бортпровідником. Зараз вона перебуває разом з його батьками, пише Telegram-канал Mash.

Читайте такожЗ'єднання явилися моторошні кадри із салону згорілого в Шереметьєво літака (відео)

Відео дня

"Це останнє повідомлення у житті Максима Моїсеєва — своїй дівчині Ксюші. Хлопець встиг скинути СМС перед самою загибеллю — його кохана також працює бортпровідником, зараз вона перебуває поруч з батьками коханого", - йдеться в повідомленні.

Сам Максим під час трагедії перебував на кухні економ-класу, допомагав людям до останнього й намагався відчинити двері літака для пасажирів.

ЗМІ писали, що в день авіакатастрофи з Sukhoi Superjet Моїсеєв хотів відчинити двері в охопленому вогнем хвості літака, щоб прискорити евакуацію людей, але не зміг. Бортпровідником на рейсах "Аерофлоту" він встиг пропрацювати понад рік.

Як повідомляв УНІАН, літак «Аерофлоту» Sukhoi SuperJet 100, який здійснив аварійну посадку в аеропорту «Шереметьєво» 5 травня, прямував з Москви до Мурманська. Всього на борту літака перебували 78 осіб - 73 пасажири та п'ять членів екіпажу.

За фактом аварійної посадки і загоряння літака порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу РФ («Порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності до смерті двох і більше осіб»).

Основна версія загоряння на борту літака - влучання блискавки.

Внаслідок катастрофи літака у московському аеропорту «Шереметьєво» загинула 41 людина.