Дональд Трамп / REUTERS

Білий дім звинуватив конгресменів від Демократичної партії у скоординованій і політично вмотивованій кампанії проти президента США Дональда Трампа, заявивши, що американський лідер "не зробив нічого поганого".

Так речниця адміністрації президента США Стефані Грішем відреагувала на свідчення тимчасового повіреного США в Україні Вільяма Тейлора у Конгресі, передає ТСН з посиланням на CNN.

"Президент Трамп не зробив нічого поганого - це скоординована брудна кампанія з боку лівих законодавців та бюрократів, які ведуть війну з Конституцією. Не було ніякого quid pro quo (щось за щось)", – сказала вона.

Відео дня

Читайте такожNew York Times: Трамп вважав Україну ворогом, а не союзником

У Білому домі назвали розслідування щодо імпічменту Трампа "дурницею" і зазначили, що на неї витрачається усе більше коштів платників податків.

"Президент Трамп керує американським народом, забезпечуючи безпечнішу, сильнішу та безпечнішу країну - демократам, які нічого не роблять,, потрібно робити те саме", – заявила Грішем.

Нагадаємо, тимчасовий повірений США в Україні Вільям Тейлор у своїх свідченнях в Конгресі США заявив, що президент Дональд Трамп вимагав від президента України Володимира Зеленського заявити про початок розслідування справи проти компанії Burisma та ймовірного втручання України у вибори у США 2016 року в обмін на безпекову допомогу.