За висновком патологоанатома, Лорі отруїла чоловіка / фото: Spokesman

В американському штаті Айдахо 66-річну жінку запідозрили в тому, що вона отруїла і втопила чоловіка під час романтичної поїздки.

Про це повідомляє Idaho State Journal.

13 лютого 2018 року 64-річна Лорі Айзенберг і її 68-річний чоловік Ларрі каталися на моторному човні по озеру Кер-д Ален. Вони планували зустріти світанок в День святого Валентина.

Відео дня

Читайте такожУ США жорстоко вбили 23-річну українку, підозрюють її чоловіка (фото)

За словами жінки, коли у човна нібито заглох мотор, її чоловік схилився над ним, втратив рівновагу і впав у воду. Вона намагалася йому допомогти, але спіткнулася і вдарилася головою. Через дві години Айзенберг подзвонила в поліцію з телефона чоловіка і розповіла про інцидент.

У березні 2018 року в озері знайшли тіло Ларрі Айзенберга. За висновком патологоанатома, чоловік не потонув, а отруївся. В його організмі знайшли смертельну дозу дифенгідраміну.

У 2019 році Лорі Айзенберг зізналася у розкраданні у роботодавця 500 тисяч доларів і була засуджена до позбавлення волі на п'ять років.

Тим часом розслідування обставин загибелі її чоловіка тривало. В його заповіті виявили виправлення, зроблені від руки. Хтось змінив документ таким чином, щоб 80% спадщини дісталися не його рідним дітям, а шістьом падчеркам - дочкам Лорі Айзенберг від іншого шлюбу.

25 лютого 2020 року Лорі Айзенберг пред'явили звинувачення у вбивстві. Після арешту жінці була призначена застава у два мільйони доларів.