Борис Джонсон / REUTERS

Медики не підключали апарат штучної вентиляції легень для хворого на COVID-19 прем’єра Британії Бориса Джонсона, який учора потрапив до реанімації з ускладненням.

Про це журналістам повідомили в уряді, передає Reuters.

Читайте такожКоронавірус - карта поширення 7 квітня

Відео дня

Натомість Джонсон отримав кисневу підтримку. У Кабміні запевнили, що оперативно поінформують у випадку різкої зміни стану свого очільника.

«У нього немає ШВЛ. Прем’єр отримав деяку кисневу підтримку, і він, безумовно, перебуває під контролем (лікарів)», – йдеться у заяві урядовців.

Як повідомляв УНІАН, у неділю, 5 квітня, 55-річного Джонсона помістили в лікарню Святого Томи із вираженими симптомами коронавірусної інфекції.

27 березня стало відомо, що у Бориса Джонсона діагностували коронавірус. У випадку фізичної нездатності Джонсона виконувати обов'язки глави уряду ці функції перейдуть до міністра закордонних справ Домініку Рааба.

Бориса Джонсона перевели у відділення інтенсивної терапії 6 квітня після погіршення в останні години. З лікарняної палати хворий прем'єр навіть устиг поспілкуватися з громадянами через Twitter, написавши, що підтримує зв'язок зі своєю командою і продовжує боротьбу з коронавірусом.