Рекс Тіллерсон / REUTERS

Державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив у четвер, що поки не було прийнято рішення про офіційну зустріч президента Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним на саміті країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС) у В'єтнамі, який розпочнеться вже на цьому тижні.

Читайте такожНе випробовуйте нас: Трамп застеріг Північну Корею

Як передає Reuters, Тіллерсон під час спілкування із журналістами у Пекіні, де він супроводжує Трампа у рамках його азіатського турне, сказав, що питання зустрічі залежить від того, наскільки вона буде змістовною.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп сказав на борту літака, який летів з Гонолулу у Токіо, що має намір зустрітися з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним в рамках свого турне країнами Азії. 

Очікується, що зустріч відбудеться на полях саміту країн АТЕС у В'єтнамі. Це буде друга зустріч президентів США та РФ.

Перша зустріч Путіна і Трампа відбулася 7 липня на полях саміту «Великої двадцятки» в Гамбурзі. Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Трамп на зустрічі з Путіним порушив тему втручання РФ у президентські вибори в США у 2016 році, але російський лідер заперечив вплив на вибори.