Дональд Трамп / REUTERS

Нинішній президент США Дональд Трамп у 2020 році збирається знову висунути свою кандидатуру на виборах голови Сполучених Штатів.

Про це під час брифінгу журналістам сказав заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі, передає УП.

"Абсолютно точно Трамп знову братиме участь у президентських перегонах", - підкреслив Гідлі.

Відео дня

Читайте такожПутін оголосив про участь у виборах президента Росії

За його словами, суперникам нинішнього президента США доведеться зіткнутися з "рекордними досягненнями Трампа, яких він зумів досягти в рекордні терміни".

Серед успіхів Трампа Гідлі виділив економічну сферу, зокрема, "створення нових робочих місць в США, історичне скорочення податків і податкову реформу, збільшення заробітної плати", а також "абсолютне знищення" в Іраку і Сирії бойовиків "Ісламської держави".

Заступник прес-секретаря Білого дому також прокоментував можливу участь в президентський виборах 2020 року американської телеведучої Опри Уїнфрі.

"Ми вітаємо всіх бажаючих взяти участь у виборах", - зазначив Гідлі.

Нагадаємо, у грудні 2016 року після перемоги Трампа тодішній віце-президент США Джо Байден заявив, що візьме участь у наступній президентській гонці. Однак згодом Байден заявив, що не буде балотуватись на пост президента у 2020 році, назвавши свою попередню заяву про можливу участь у виборах лише жартом проти обраного президента Дональда Трампа.