Поліція США / http://images.travelpod.com#sthash.Hj8ZFPSQ.dpuf

У 34 -річного Аарона Алексіса знайшли посвідчення особи на ім'я якогось Роллі Чанса, який майже рік перебуває у адміністративній відпустці. Останній сказав поліції, що не знає Алексіса .

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на телеканал CBS.

Крім штурмової гвинтівки, аналогічної до армійської M-16, у чоловіка були при собі пістолет і дробовик. За даними телеканалу, Алексіс - колишній електрик, який займався в структурах ВМС авіаційної електронікою. У минулому його щонайменше два рази затримувала поліція, в тому числі за порушення правил носіння зброї.

Відео дня

Як повідомляє телеканал NBC, після 8 ранку Алексіс відкрив вогонь по особам, що знаходяться в кафе. Поліція заявляє, що її перші співробітники прибули на місце події через сім хвилин після першого дзвінка.

На тему: Двом спільникам стрільця з Адміралтейства США вдалося зникнути

У будівлі, де сталася трагедія, працюють близько 3 тисяч осіб, у тому числі цивільні службовці. Влада стверджує, що там діє суворий режим безпеки: є озброєна охорона, металодетектори. Структури, що розташовані в будівлі, відповідають за будівництво та ремонт кораблів, підводних човнів та різного військового устаткування.