У Володимира Путіна може бути синдром неспокійних ніг, вважає лікар / фото REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін робить ногами ті ж нав'язливі рухи, які помічали раніше, це може свідчити про те, що у нього є синдром неспокійних ніг.

Лідер РФ може рухати ногами, щоб приховати їхні мимовільні рухи, розповіла лікар-невролог Олександра Щебет в інтерв'ю НВ, піддаючи аналізу поведінку Путіна під час зустрічі зі школярами 1 вересня.

Співрозмовниця зазначила, що поведінка Путіна на публіці не змінилося, тому можна говорити про наявність у нього синдрому неспокійних ніг, який цілком можливий у його віці (7 жовтня диктатору виповниться 70 років).

Відео дня

"Так що ця історія не змінилася, а тому наштовхує на думку, що це він робить (рухає ногами – Ред.) для того, щоб чи приховати спонтанні мимовільні рухи ногами, чи у нього синдром неспокійних ніг, і рухи нижніми кінцівками дають йому полегшення...", – поділилася медик.

У російського диктатора може бути синдром неспокійних ніг, вважає лікар / фото скріншот

Нагадаємо, у травні начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов говорив, що Володимир Путін хворий на рак, і в РФ вже відбувається переворот з метою повалення диктатора.

Очільник української розвідки також сказав, що розпочата Росією 24 лютого повномасштабна війна проти України закінчиться до кінця 2022 року.

Довідка УНІАН. Синдромом неспокійних ніг називають стан, під час якого в нижніх кінцівках у стані спокою є неприємні відчуття, а завдяки рухам полегшується дискомфорт. Синдром неспокійних ніг найчастіше зустрічається у середньому та літньому віці.

Вас також можуть зацікавити новини: