Експерт пояснив, що чекає Росію після Путіна / скріншот

Російські еліти готуються до життя в Росії після Володимира Путіна. На території країни-агресора вже створено понад 30 приватних військових кампаній.

"Я думаю, що якщо хтось захоче скинути Путіна й дочекається потрібного моменту, то це буде зроблено зовсім інакше. Бунти або повстання з'являться в результаті. Це буде наступний етап. Це буде. Це станеться обов'язково. Це станеться в результаті того, що в якийсь момент підтримка силовиків ослабне в результаті важкої військової поразки і в Росії почнеться смута. На сьогоднішній момент відбувається приватизація армії, тобто створено вже понад 30 ПВК на базі армії, на базі так би мовити загонів територіальної оборони. Це підготовка до життя після Путіна", - розповів російський опозиціонер, соціолог і колишній депутат Державної Думи Ігор Яковенко.

За його словами, представники російської еліти вже готові почати мафіозну війну на території Росії, війну за території і власність.

"Фінансувати населення, щоб воно бунтувало, - в цьому немає ніякого сенсу, тому що озброєних людей можуть перемогти тільки інші озброєні люди, а населення беззбройне", - підсумував експерт.

Хмари згущуються над Путіним - що підготували для президента РФ

Після року безуспішної війни проти України і величезних втрат серед "гарматного м'яса" і техніки все частіше стала з'являтися неофіційна інформація, що президентом РФ незадоволені. Підгодовані олігархи та "свита" Путіна втрачає величезні гроші, а також стає персонами нон-грата в західних країнах.

Після видачі ордера на арешт президента Росії його поосбники стали дистанціюватися від свого ватажка, тому що не хочуть ділити відповідальність за злочини російської армії в Україні.

Публіцист і політолог Андрій Піонтковський вважає, що Вашнгтон веде переговори з Пекіном, в тому числі про долю Путіна і його наближених. 

У свою чергу представник прес-служби ГУР Міноборони України Андрій Юсов зазначив, що окремі представники Кремля намагаються знайти можливість піти від Путіна, врятувати себе і свій стан. 

Вас також можуть зацікавити новини: