У Байдена коронавірус не підтвердився / фото REUTERS

Виборчий штаб кандидата від Демократичної партії Джо Байдена вирішив прибрати передвиборчу негативну рекламу про президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

Відповідне рішення штаб Байдана прийняв у зв'язку з тим, що Трамп заразився коронавірусом.

Відео дня

Читайте такожПіднялася температура: хворий на COVID-19 Трамп потрапив до лікарні

Хвороба Трампа на тлі дебатів з Байденом: що відомо

  • Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що він і його дружина Меланія захворіли на коронавірусну хворобу COVID-19.
  • Згодом керівник апарату Білого дому Марк Медоуз повідомив, що у Трампа «легкі симптоми» COVID-19, але він залишається на роботі.
  • Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден, який 29 вересня дебатував з Трампом, заявив, що разом зі своєю дружиною Джил має негативний тест на коронавірус.
  • Кандидати у президенти США Джо Байден та Дональд Трамп мали дебатувати тричі, ще в одних дебатах мали б узяти участь кандидати на віцепрезидента. Президентські дебати було заплановано на: 29 вересня – в Клівленді, штат Огайо; 15 жовтня – у Маямі, штат Флорида; 22 жовтня – у Нешвілі, штат Теннессі. Віце-президент Майк Пенс і сенатор Камала Гарріс зустрінуться 7 жовтня у Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.
  • Після першого раунду дебатів Трампа і Байдена комісія з президентських дебатів США заявила, що розглядає можливість внести зміни в порядок проведення двох наступних дебатів кандидатів у президенти.
  • Вибори президента США мають відбутися 3 листопада. 74-річний Дональд Трамп змагатиметься з майже 78-річним Джозефом Байденом.