Олександр Невзоров стверджує, що з однієї причини був довіреною особою Володимира Путіна / фото instagram.com/nevzorovofficial

Російський телеведучий Олександр Невзоров, який захотів отримати українське громадянство, заявив, що був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна з єдиної причини - оскільки той врятував йому життя.

Ведучий в інтерв'ю главреду видання "Гордон" Олесі Бацман стверджував, що йому загрожувало вбивство через цькування тодішнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака, але його врятував Путін.

"Я був довіреною особою Путіна з однієї-єдиної причини: він врятував мені життя. Цей випадок абсолютно документований і відомий. Це було за часів Анатолія Собчака. Я дійсно бідного мера Санкт-Петербурга Собчака жорстоко цькував, порушуючи всі правила і звичаї ведення інформаційних воєн...", - поділився співрозмовник.

Відео дня

За словами Невзорова, Собчак від нього абсолютно "офігівав".

"Собчаку видатні петербурзькі бандити сказали, що вирішать з цим Глібичем за дві години. Тому що потрібен був який-небудь палац, парк чи особняк у власність, вони розуміли, що під труну з моїм тілом вони легко це отримають. І Собчак дав добро. Як не дивно, тоді цьому перешкодив Путін. Тоді у нього ще була крапля розуму...", - додав він.

Телеведучий сказав, що довгий час вважав себе зобов'язаним російському лідеру.

Варто зазначити, що Володимир Путін у 1990-х, зокрема, був радником Анатолія Собчака, а також головою Комітету із зовнішніх зв'язків мерії Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, Олександр Невзоров різко виступив проти широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, яке сталося 24 лютого, і покинув російську територію. У РФ Невзоров оголошений у розшук.

Ведучий вважає, що Росія після початку війни з українською державою не має шансів зберегтися.

Вас також можуть зацікавити новини: