Подоляк прокоментував майбутній візит Ердогана до Росії / колаж УНІАН, фото фото УНІАН (Микола Тис), скріншот

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував майбутній візит президента Туреччини Реджепа Ердогана до Росії на зустріч із російським диктатором Володимиром Путіним, яка відбудеться на початку вересня. За його словами, з огляду на економічне становище Туреччини, для неї це нині важливо.

"Моя позиція трошки інакша, безвідносна до Ердогана. Я вважаю, що, якщо ти хочеш мати певну репутацію, ти маєш з повагою ставитись до себе. "Путін, тобі щось потрібно – приходь сюди. Якщо ти не хочеш, тоді ми вважаємо, що ти ніхто", – додав Подоляк в ефірі 24 каналу

За його словами, якщо мовиться про поїздку до людини, яка боїться навіть вийти з кабінету без охорони, це говорить про те, що репутація у сучасному світі – ніщо. 

Відео дня

Майбутня зустрія Ердогана і Путіна: що відомо

За даними журналістів, майбутня зустріч президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з російським диктатором Володимиром Путіним має відбутися у російському місті Сочі. Переговори заплановані на 4 вересня. 

Зазначається, що головною темою для обговорення може стати робота "зернового коридору" та експорт зерна з України. 

Водночас міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба каже, що зустріч Ердогана і Путіна – останній шанс для відновлення "зернової угоди", яка була зірвана Росією у липні. 

Вас також можуть зацікавити новини: