Путін на Великодньому богослужінні / скріншот з відео

Кремлівський диктатор Володимир Путина у той час, як його солдати вбивають мирних українців, приїхав на великодню службу в Храм Христа спасителя в столиці країни-агресора Москві.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Літургію, яка почалася незадовго до півночі, очолював Патріарх Російської православної церкви Кирило, який підтримав агресію Росії проти України.

Російський президент з довгою червоною свічкою в руці встав осторонь від інших парафіян храму, поруч зі столичним мером Сергієм Собяніним.

Він слідом за священниками повторював: "Христос воскрес, Воістину воскрес". Вимовляючи традиційну фразу, він хрестився і злегка кланявся.

На початку Великоднього богослужіння відбувається полуношниця, після цього – близько 12 годин ночі - хресний хід. Ці дійства Путін пропустив. Він прибув до Великодньої утрені і Божественної літургії.

Примітно, що якраз напередодні одного з найважливіших свят для всіх християн рашисти завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок цього загинули 8 людей, ще мінімум 18 постраждали.

Обстріл Одеси

Противник 23 квітня випустив по Одесі сім ракет, дві з них збили, проте в внаслідок ракетного удару загинули вісім людей, серед жертв була тримісячна дитина. Крім того, в результаті ворожої атаки постраждали 18-20 осіб.

Після атаки окупантів пошкоджено житловий будинок та об'єкти інфраструктури