Трамп посміявся над Байденом / фото REUTERS

Колишній президент США Дональд Трамп відреагував на інцидент з новим президентом Джо Байденом, який 19 березня кілька разів впав на трапі літака.

Читайте такожТрамп планує запуск власної соцмережі-ЗМІ

Як повідомляє Republicworld, 20 березня Трамп поспілкувався з журналістами та прихильниками у своїй резиденції у Флориді.

"Я бачив, як Джо Байден підіймався по трапу, і я сказав: «Я не програв йому», - зазначив Трамп під сміх своїх прихильників.

@robertpetrosian

We love President Trump and will be loyal to him(News team W.T.N)##tiktok_usa##usatiktok##usatoday##usaf##washingtonpost##trump2024##florida

♬ original sound - Rob

Водночас син колишнього президента Дональд Трамп молодший також не упустив момент зачепити Байдена. У своєму Twitter він виклав монтоване відео, на якому Байден падає на трапі від попадання в голову м'яча для гольфу.  

Як впав Байден

  • Джо Байден 19 березня відправлявся в Атланту, проте на трапі літака несподівано впав. Президент майже одразу ж піднявся, але через лічені секунди знову впав. Невдалою виявилася і третя спроба піднятися сходами. Зрештою американський президент таки дійшов до дверей літака.
  • Відео з невдачею Байдена облетіло весь світ.
  • Раніше повідомлялося, що 28 листопада 2020 року Байден пошкодив ногу, граючи з собакою. Комп'ютерна томографія підтвердила, що у Байдена мікротріщини в латеральній і проміжній клиноподібних кістках, розташованих в середині стопи. Його лікар Кевін О'коннор зазначав, що Байдену кілька тижнів доведеться носити ортопедичний чобіт.