Підприємство загорілося після атаки дрона / колаж УНІАН, скріншот відео

Губернатор Брянської області Алескандр Богомаз повідомив, що безпілотники атакували промисловий об'єкт у Брянську.

"В результаті сталося загоряння адміністративної будівлі. Постраждалих немає", - заявив губернатор.

Після повідомлення Богомаза російське Міноборони відзвітувало про перехоплення над Брянськом двох безпілотників. Один з них був знищений в повітрі, стверджує відомство.

"Силами РЕБ безпілотник був пригнічений, але під час падіння влучив у адміністративну будівлю, внаслідок чого сталося загоряння. Наразі горіння ліквідовано. До гасіння пожежі від МНС Росії залучалися 12 одиниць техніки, понад 40 осіб особового складу. Постраждалих немає. На місці продовжують працювати оперативні служби", - пояснив голова регіону.

За попередніми даними, в Брянську БПЛА атакували місцевий завод "Кремній Ел". Це підприємство - одне з найбільших в Росії з виробництва мікроелектроніки. "Кремній Ел" в РФ є передовим постачальником військової мікроелектроніки, в який Кремль вливав мільярдні кошти починаючи з 2014 року. 

На відео з соцмереж видно, як горить будівля, яка знаходиться біля заводу "Кремній Ел".

Атаки безпілотників на Брянську область

У ніч на 30 серпня об'єкти в російських містах масовано атакували дрони, звуки вибухів лунали у Псковській, Тульській, Брянській, Калузькій, Орловській областях та Московській областях.

Губернатор Богомаз також повідомляв про загоряння на території заводу "Кремній Ел" після атаки БПЛА. Вже ввечері того ж дня місцевий губернатор заявив, що Брянськ знову під атакою безпілотних літальних апаратів.

Вас також можуть зацикавити новини: