Вибух у Брянську / Скріншот

Вночі 30 серпня повідомляється про вибухи в Тульській і Брянській областях, в московських аеропортах ввели план "Килим". Паралельно російська влада ліквідує пожежу на аеродромі в Пскові.

Російські Telegram-канали публікують відео, на яких можна почути звуки вибухів. Російська влада ніяк не коментує це. За даними Baza, також режим " Килим" ввели в Рязані і над частиною Калузької області.

Судячи з опублікованих в мережі записів з камер відеоспостереження, перший вибух в Брянську прогримів о 00:52, а другий - о 01:17. Mash пише, що два безпілотники намагалися атакувати нафтобазу "Дружба", їх нібито збили.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 04:20: У Рязані знову лунав вибух, Міноборони заявляє про знищення ще одного дрону.

Оновлено о 04:00: Мер Москви Сергій Собянін заявив, що ППО збила один безпілотник в Рузькому районі Московської області. "Була спроба масової атаки безпілотників у Центральному федеральному окрузі. Один із БПЛА, який прямував до Москви, був знищений силами ППО в Рузькому районі. Попередньо постраждалих і руйнувань немає", - сказав він.

Оновлено о 03:20: У Рязані пролунав вибух, пізніше в Міноборони РФ заявили, що збили над областю БПЛА.

У той же час в московських аеропортах знову ввели режим "Килим".

Оновлено о 02:50: Над територією Орловської області також нібито збили два дрони.

=

Оновлено о 02:30: Над Калузькою областю збили дрон літакового типу, повідомили в Міноборони РФ.

Оновлено о 02:15: Губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив,що над Брянськом збили три українські дрони літакового типу.

Оновлено о 02:10: А в Брянську дрон впав на завод "Кремній ел" - одне з найбільших підприємств мікроелектроніки Росії.

Оновлено о 02:05: У Пскові пожежа в районі військової частини 64044. Повідомляється, що дрон вразив склад озброєнь. Територію частини та аеродром оточили бійці ОМОН, оголошено план Едельвейс.

Оновлено о 02:00: у Мінстерстві оборони РФ заявили, що протиповітряна оборона збила три дрони над Брянською областю і один - над Орловською.

Вас також можуть зацікавити новини: