У Дубаї обурення влади викликала фотосесія за участю голих дівчат на балконі одного з хмарочосів.

Скандальне відео з'явилося в соцмережах 3 квітня - мешканці сусідніх будівель зняли жінок на відео і ділилися ним в месенджерах, так воно стало вірусним. Крім того, організатори фотозйомки опублікували знімки в соцмережах. На цих кадрах видно, що більше десяти моделей позують без одягу, фотосесія проходила в рамках рекламної акції для якогось ізраїльського сайту, повідомляє DailyMail.

Інцидент викликав обурення місцевої влади і в підсумку поліція Дубая заарештувала групу людей. У поліції Дубая заявили, що "подібна неприйнятна поведінка не відображає цінностей та етики еміратського суспільства".

За даними Telegram-каналу "Новини на кожен день", серед затриманих - п'ять громадянок України, три росіянки, громадянка Молдови і дві жінки з Білорусії. 

Увага! Відео 18+

Матеріали справи вже передані в прокуратуру для подальших розглядів. Дівчат чекає досить суворе покарання: всім учасникам фотосесії загрожує штраф в 1350 доларів і до півроку арабської в'язниці. В ОАЕ законодавство побудовано на системі цивільного права і норм шаріату, які застосовуються так само як щодо мусульман, так і немусульман.

Вас також можуть зацікавити новини: