Стрілянину влаштував колишній учень коледжу Ільназ Галявієв / скріншот з відео

Ільназ Галявієв, який влаштував бійню в коледжі в російській Казані, називав себе богом і хотів, щоб про це дізналися всі.

Про це він сказав під час допиту, відео якого опублікували в мережі.

На записі видно, що затриманий має явні ознаки психічного захворювання.

Відео дня

Читайте такожЗ'явилося відео з казанським стрільцем перед кривавою бійнею в школі

"Я усвідомив себе богом не відразу, місяці два тому. А влітку в мені почав пробуджуватися монстр, конкретно. Я всіх почав ненавидіти. Я завжди всіх ненавидів і почав ще більше ненавидіти. Не приписуйте мені якусь екстрасенсорну або психологічну херню», - каже затриманий на відео.

Також він зазначив, що зрікся своїх батьків.

"Мені ніхто не говорив, я сам два місяці тому усвідомив, що я бог. Я вперше сказав це своїй мамі, у мене мами немає, я її на «ви» просто називаю. Вона мені не мати. У мене немає батьків, я вас всіх ненавиджу. У мене немає матері, я від усіх відмовився. Жінка, яка мене народила, це не мати. Немає ні мами, ні тата, я їх так ніколи не називав", - зазначає Галявієв.

Відео містить багато ненормативної лексики і не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним і неповнолітнім!!!

Стрілянина в російській школі: подробиці

  • Вранці 11 травня в Казані в школі № 175 на вулиці Джаудата Файзі сталася стрілянина і вибух.
  • Спочатку ЗМІ повідомляли, що бійню в школі влаштували два підлітки. Однак, пізніше з'явилася інформація, що Ільназ Галявієв діяв один, його затримали.
  • В результаті стрілянини загинули десять осіб. Повідомлялося, що двоє школярів розбилися на смерть при спробі врятуватися.