Володимир Путін дав би старт ядерній війні, якби зміг вижити, вважає Геннадій Гудков / фото ua.depositphotos.com

Російський президент Володимир Путін почав би ядерну війну, якби міг вижити у своїх особистих бункерах.

Глава РФ витравив у собі всі людські якості, поділився думкою колишній депутат Держдуми, опозиціонер Геннадій Гудков в ефір "Фейгин Live".

"Я глибоко переконаний та впевнений, я, звичайно, можу помилятися, як будь - яка людина, але я особисто переконаний і впевнений, що якби Путін міг би почати ядерну війну, але йому його б особисті бункери дозволяли б йому вижити, він би почав...", – вважає політик.

Ядерний шантаж Росії  що потрібно знати

Російська влада вже не раз погрожувала застосувати свою ядерну зброю, щоб домогтися цілей щодо України.

Володимир Путін 21 вересня знову вдався до ядерних погроз – говорив, що РФ використає всі наявні засоби, якщо нібито з'явиться "загроза її територіальній цілісності".

Український лідер Володимир Зеленський вважає, що ядерні погрози з боку лідера Росії не є блефом, а що це "перші кроки подібного шантажу"

На думку віце-президента Єврокомісії, високого представника Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Жозепа Борреля, ЄС має серйозно поставитися до ядерних погроз Путіна.

В американській газеті The New York Times вийшла стаття, в якій йдеться, що президент РФ може використати тактичну ядерну зброю.

Вас також можуть зацікавити новини: