Ілона Маска вразили події в Україні / REUTERS

Американський бізнесмен та винахідник Ілон Маск прокоментував події в Луцьку 21 липня, де озброєний місцевий житель Максим Кривош захопив автобус і взяв заручників.

Читайте такожСтало відомо, де зараз перебуває луцький терорист і що на нього очікує

Маск прокоментував в Twitter публікацію The New York Times, присвячену подіям в Україні.

Відео дня

«Просто ще один день 2020 року», – зазначив він.

Зауваження Маска зібрало понад три тисяч лайків і сотні коментарів інших користувачів – останні діляться мемами про 2020 рік і порівнюють події в Україні з епізодом серіалу «Чорне дзеркало».

Twitter
Twitter

Користувачі не обійшли увагою і фільм «Земляни» (2005), який на вимогу терориста порекомендував до перегляду президент Зеленський. Оповідачем у фільмі виступив Хоакін Фенікс, який минулого року з приголомшливим успіхом зіграв «антисистемного» персонажа коміксів Джокера.

Нагадаємо, у Луцьку вранці 21 липня озброєний чоловік захопив автобус і взяв у заручники 13 осіб. Правоохоронцям чоловік представився як «Максим Плохой». Його вимоги полягали в тому, що чиновники всіх органів державної влади мали назвати себе «терористами в законі». Він також хотів, щоб президент записав відеозвернення і закликав всіх дивитися фільм «Земляни» 2005 року. Протягом дня правоохоронці вели переговори зі злочинцем. Увечері терорист був затриманий, 13 заручників звільнено.