Президенты на круглом столе

Про це він розповів журналістам після круглого столу з громадськими діячами, представниками правлячої партії, повідомляє Gazeta.ua.

"Президент не піде на такий захід. Бо це вже останній крок. Не тільки тому, що він не хоче залишитися в історії України не зрозуміло ким, а тим, що до чого цей надзвичайний стан призведе. А він призведе до крові. І набагато більшої, ніж та, яка вже була. Ми знаємо настрої в деяких регіонах, що вони просто так не сприймуть, та й у нас тільки 30 тисяч внутрішніх військ. То він задає риторичне питання: з ким воювати в Україні? Ми все-таки розумні люди, повинні домогтися. Треба йти на зустріч один одному і не робити спроби дотиснути", - сказав він.

Читайте такожКравчук розповів, чому зараз не можна проводити дострокові вибори Президента

Відео дня

На думку Кучми, введення НС може нести загрозу територіальній цілісності України. "Якщо таким чином піде розвиток подій, то питання територіальної цілісності країни є і дуже велике, я маю на увазі, введення надзвичайного стану", - сказав він.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції України Олена Лукаш звернулась до президента України Віктора Януковича з проханням вийти з переговорного процесу з опозицією, а також звернутися до РНБО з проханням розглянути питання про введення надзвичайного стану в країні, якщо активісти не звільнять захоплену ними будівлю Міністерства юстиції.