Соколовская / Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, після того як прокурори залучили іншого перекладача для Александрова та Єрофєєва, Соколовська звернулась до суду з клопотанням забезпечити охорону її майна та житла а також її особисто у зв'язку з погрозами з боку невідомих осіб через захист нею Єрофєєва.

На це суддя зауважив, що Соколовська не надала доказів таких погроз і що її слова - це лише припущення.

У свою чергу Соколовська заявила, що можливе зникнення ще одного адвоката у судовому процесі російських спецпризначенців – Юрія Грабовського - є достатньою підставою вважати, що і їй загрожує небезпека.

Відео дня

На що суддя зауважив, що у Соколовської немає доказів, що Грабовський зник саме через те, що бере участь у даній справі. Врешті решт суд зобов'язав Соколовську надати докази тиску на неї на наступному судовому засіданні, яке розпочнеться о 14.30 21 березня.

Читайте такожАдвокат Єрофєєва заявила, що їй та зниклому безвісти захиснику Александрова погрожували

Як повідомляв УНІАН, 16 травня 2015 року сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських спецпризначенців - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова.

Під час допиту Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.

Наприкінці серпня досудове розслідування стосовно Єрофєєва і Александрова було завершено. Російські військовослужбовці обвинувачуються у вчиненні низки злочинів, зокрема, у веденні агресивної війни, створенні терористичної групи, терактах.

10 лютого цього року суд продовжив арешт Єрофєєва і Александрова до 9 квітня.

Сьогодні, 15 березня, адвокат Соколовська повідомила, що її колегу Грабовського оголошено в розшук як зниклого безвісти.