З 28 по 30 березня в МВЦ столиці відбудеться головна подія туристичної галузі нашої країни – Міжнародна туристична виставка UITT'2018 «Україна – подорожі та туризм». Більше 250 національних і світових туроператорів з 25 країн представлять колосальну різноманітність маршрутів для внутрішнього, в'їзного та виїзного туризму.

Щорічно виставку відвідують понад 20 тисяч профільних фахівців туристичної галузі, серед яких: представники міжнародних і національних туристичних організацій, державних міністерств і відомств, дипломати, делегати готелів, санаторіїв, курортів, авіаліній та аеропортів, а також агенти суміжних індустрії з України й більш ніж 30 держав.

Грандіозні масштаби, десятки тисяч пропозицій турів на будь-який смак і можливості, насичена ділова програма, презентація всієї туристичної нерухомості, трансферів і пам'яток протягом 24 років є візитною карткою UITT.

Відео дня

Виставка проходить за підтримки: Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO), Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства Економічного розвитку і торгівлі України, Національної туристичної організації України (НТО).

Організатор провідний виставковий оператор ДП "Прем'єр Експо" (* ITE Group Plc, Великобританія)

Детальніше на сайті http://www.uitt-kiev.com

Акредитація представників ЗМІ:

Олександр Казмиришин

e-mail: A.Kazmirishin@pe.com.ua