Круглий стіл для підприємців «Експортна стратегія України та інституційні механізми підтримки національного експорту»

Запрошуємо представників українських підприємств та компаній на круглий стіл «Експортна стратегія України та інституційні механізми підтримки національного експорту». Захід відбудеться 10 грудня 2019 року у Київській торгово-промисловій палаті.

Під час круглого столу представники влади та бізнесу будуть обговорювати перспективи розвитку експорту для українських підприємств, а також визначать інструменти та механізми їх підтримки.

На захід запрошені: Тарас Качка - заступник міністра - торговий представник Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства; Дмитро Наталуха - голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку; Володимир Хоманець - член Ради експортерів при МЗС; Тетяна Міськова - в.о. Директора ДУ “Офіс з просування експорту України”; Борис Соболєв - голова ради Українського кредитного банківського союзу.

Відео дня

На круглому столі піднімуть питання стану реалізації Експортної стратегії України та пропозиції щодо внесення змін до неї; роль відділів з економічних питань при Посольствах України за кордоном у просуванні українського експорту; інструменти та механізми підтримки українського експорту з високою доданою вартістю; статистичний вимір вітчизняного експорту.

Захід організовується Київською торгово-промисловою палатою з метою сприяння українським підприємствам-експортерам у виведенні продукції на зарубіжні ринки, яке здійснюється відповідно до загальнодержавної Експортної стратегії України.

Круглий стіл відбудеться 10 грудня 2019 року о 10.00; м. Київ,  вул. Б. Хмельницького, 55, зала засідань (2-й поверх).

Реєстрація на захід тут.

Деталі та програма на сайті Київської ТПП.