6 грудня у рамках ініціативи Європейського Союзу «EU4Business» за підтримки ЄБРР відбудеться міжнародна конференція з діджитал-трансформації консалтингового бізнесу — «Merezha. Loading». Конференція без зайвого та лише по суті. Тобто стандартного фуршету не буде, але відвідати подію варто заради спілкування зі світовими експертами, представниками ЄБРР та міжнародних організацій, адже деякі з них їдуть в Україну вперше.

Окрема прес-зона надасть можливість взяти інтерв’ю у спікерів конференції:

Відео дня

· Paul Ashcroft, співзасновник The Ludic Group (Лондон, Великобританія), співавтор книги «Digital Humans and their Organizations» 

Тема: Діджитал змінює все: 12 уроків для лідерів.

The Ludic Group — ключовий лідер напрямку Діджитал навчання Fosway 9-Grid компанії Fosway Group, що є європейським лідером аналітики індустрії HR. У 2018 році Ludic Group увійшла в топ-15 найкращих провайдерів навчальних технологій, фіналіст Премії навчальних технологій за кращу навчальну гру.

The Ludic Group застосовує цифрові інструменти для досягнення глобальних змін у всесвітньо відомих організаціях. В тому числі BBC, IBM, Bayer, уряд Дубаї, Fujitsu, Кембріджський університет, Deutsche Bank, Vodafone, Nestle, ING, British Petroleum, Coca Cola та багато інших.  

· Garrick Jones, співзасновник The Ludic Group (Лондон, Великобританія), співавтор книги «Digital Humans and their Organizations»   

· Sharon Crost, президент TriGeo Social Media Alive (Сан-Франциско, США)

Тема: Чи достатньо ви переймаєтеся власною цифровою репутацією?

Шерон має більше 10 років досвіду у бізнесі соціальних медіа. Вона отримала золоту нагороду від Асоціації маркетингу ІТ-послуг за SMM майстерність та увійшла до рейтингу «Топ-25 цифрових маркетологів» у 2012 та 2013 роках за версією онлайн журналу BtoB.  

· Alexander Paine, асоційований директор, Група з фінансування та розвитку МСБ, ЄБРР (Лондон, Великобританія); 

Александр очолює команду з фінансування та розвитку МСБ у ЄБРР. Його команда розробляє нові програми в просторі малого та середнього бізнесу. Крім того, він займається стратегічним розвитком міжнародної консультативної програми ЄБРР, яка охоплює 26 країн.

Окреслити проблеми вітчизняного консалтингу та перспективи його діджиталізації допоможуть представники з України:  

  • Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України
  • Дмитро Романович, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
  • Андрій Федорів, засновник і CEO FEDORIV GROUP
  • Кирило Куницький, засновник міжнародної школи системного бізнесу «БізнесКонструктор»
  • Ольга Андрієнко-Бентц, незалежний консультант, ex-директор практики стратегічного і операційного консалтингу, PwC Україна

Конференція буквально занурить гостей у цифровий світ. Адже тут відбудеться лонч платформи Merezha – це своєрідний «тіндер» для підприємців та консультантів, розроблений діджитал креативною агенцією ISD Group. 

Як це працює? Кожен підприємець рано чи пізно задається питанням, як йому знайти “свою” експертизу? По-перше, треба розуміти виклики та проблемні точки бізнесу. Далі, як правило, приходить розуміння, що власних знань не вистачає і є потреба у спеціалісті, який може порадити, допомогти справитися з  викликами.

Згодом підприємець починає пошук тих, хто його краще відчуває і розуміє. Позитивне знайомство і перше враження дають поштовх вести діалог далі, довіряти експерту. 

Саме цей інсайт реалізовано на платформі Merezha, яка по суті є соціальною мережею для підприємців і консультантів. Унікальність платформи полягає в тому, що бізнес вже на перших етапах знайомиться зі своїми «експертами». З тими, з якими виникає «хімія». Саме вона і визначає подальше спілкування. І це лише початок. 

Merezha фінансується ЄС у рамках ініціативи «EU4Business ПРЯМУЄМО РАЗОМ» та впроваджується ЄБРР.

Конференція «Merezha.Loading» відбудеться 6 грудня 2019 року, за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 3 (UNIT.City, корпус B12). Початок реєстрації о 9:00

Програма та деталі за лінком: https://join.merezha.com.ua

Для акредитації на конференцію «Merezha.Loading» необхідно заповнити форму: http://bit.ly/33A77E8  

Контакт для представників преси: Влад Буйвол +380 (99) 280 16 95